YRITYKSILLE

KOKOUKSET, VIRKISTYSPÄIVÄT, PIKKUJOULUT

Meillä järjestät kätevästi erilaiset yritystapahtumat kuten kokoukset, virkistyspäivät, pikkujoulut tai tuotejulkistukset aktiviteetteineen ja tarjoiluineen jopa 300 henkilölle.
 
Lempäälän Ideapark tarjoaa kokonsa, palveluidensa ja sijaintinsa ansiosta erinomaiset mahdollisuudet yritystapahtumien järjestämiseen. 
 
Räätälöimme tilaisuutenne aina toiveidenne mukaisesti sisältäen esimerkiksi kartingia, keilausta, kokoustilat sekä saunomisen ruokailuineen ja juomineen.

Sauna- ja kokoustilat

Moderniin kokous- ja juhlatilaamme mahtuu isompikin seurue. Tila sisältää oleskelutilat, tv:n, keittiön, juomakaapit, wc:t sekä esitystekniikan.

Upeat saunatilat sisältävät ison saunan, kaksi poreammetta, tilavat puku- ja suihkutilat sekä terassin jossa voi vilvoitella omassa rauhassa.

RUOKAILU

Järjestämme halutunlaisen cateringin ruoka- ja juomatarjoiluineen kokoustiloihin yhteistyökumppaneiltamme. Voitte ruokailla myös viereisissä ravintoloissa sopimuksen mukaan. Myös Viihdekeskuksen baari-kahvila palvelee asiakkaita. Omien alkoholijuomien nauttiminen tiloissamme ei ole sallittua.