Yrityksille

KArtingia, keilausta, minigolfia...

Meillä järjestät kätevästi kokoukset, virkistyspäivät, pikkujoulut tai tuotejulkistukset aktiviteetteineen ja tarjoiluineen jopa 100 henkilölle.
 
Halutessanne kokoamme mieleisenne paketin johon voi sisältyä esim. kartingia, keilausta, kokoustila, saunominen sekä ruokailu juomineen. Osanottajat voivat myös valita helposti haluamansa aktiviteetin. 

TILAT

Sauna- ja kokoustilat

Moderniin kokous- ja juhlatilaamme mahtuu isompikin seurue. Tila sisältää oleskelutilat, tv:n, keittiö:n, juomakaapit, wc:t sekä esitystekniikan.

Upeisiin saunatiloihimme mahtuu kerralla noin 15 kylpijää. Tilat sisältävät ison saunan, kaksi poreammetta, tilavat puku- ja suihkutilat sekä terassin jossa voi vilvoitella omassa rauhassa.

RUOKA

Järjestämme halutunlaisen cateringin ruoka- ja juomatarjoiluineen kokoustiloihin yhteistyökumppaneiltamme. Voitte ruokailla myös viereisissä ravintoloissa sopimuksen mukaan. Myös Viihdekeskuksen baari-kahvila palvelee asiakkaita. Omien alkoholijuomien nauttiminen tiloissamme ei ole sallittua. 

Tiedustele tai pyydä tarjous

Voitte valita yrityksellenne sopivan, valmiin paketin tai sitten voimme suunnitella yhdessä mieleisenne kokonaisuuden. Kysy lisää info@viihdekeskusideapark.fi