KARTING

Suomen upein sisäkarting. Yli 400 metrin rata ja 20 nopeaa sähkökarting-autoa.

Tervetuloa kokeilemaan

Tule tutustumaan visuaalisesti upeaan sähkömikroautoilun maailmaan! Voit tulla kokeilemaan ajamista yksin, perheen tai kavereiden kanssa helposti ilman ajanvarausta. Mitään turhia paineita hampaat irvessä kisaamisesta ei tarvitse ottaa, sillä rataa voi kiertää omien kykyjensä mukaan.

Yli 400 metrin pituinen, täysiverinen kilparata LED- ja UV-valoineen, huimine sisutuselementteineen sekä erikoispinnoitteineen takaa vauhdikkaan ja turvallisen ajokokemuksen. Helposti ajettavissa sähkökarting-autoissa riittää tarvittaessa myös sähäkkyyttä omien kykyjen mittaamiseen. Nuoret, vanhemmat, papat, mummot – tämä on teille kaikille.

Aikuisten ja junioreiden (min. 145cm, suositusikä 14) ajot paikan päältä jonotusperiaatteella. Tandem-auton kuljettajan tulee olla täysi-ikäinen ja kuljetettavan min 110cm pitkä.

Karting ryhmävaraukset voi tehdä kätevästi nettivarausjärjestelmämme kautta. Voit myös katsella vapaita rata-aikoja varausjärjestelmästä yksittäisajoihin.

Ryhmävaraukset ovat kilpailuja omalla porukalla. Yksittäisajojen (8min) varaukset vain paikanpäältä jonotusperiaatteella.

Kaikkien ajajien on rekisteröidyttävä ennen ajoa. Rekisteröidy kuskiksi jo ennakkoon alla olevan palvelun kautta nopeuttaaksesi palvelua. Tullessasi ajamaan kerro vain nimesi kassalla. Voit toki myös rekisteröityä helposti paikan päällä. 

Sinun ei tarvitse rekisteröityä uudestaan jos olet tehnyt sen kertaalleen.

tietoa kartingista

  • Kuljettajan ehdoton minimipituus 145 cm. Suositusikä 14 vuotta. Autojen kuljettamiseen vaaditaan jonkin verran voimaa, joten ajamista ei suositella perheen pienimmille ja esiteinien kohdalla vanhempien tulee käyttää harkintaa.
  • Nuoret alle 18-vuotiaat ajavat ensimmäisen lähtönsä meillä normaalia pienemmillä tehoilla turvallisuussyistä. Kun ”ajokoe” läpäisty niin kuljettaja saa ajaa myös normaalissa aikuisten lähdössä.
  • Kaksin  ajettavan tandem-auton matkustajan minimi pituusraja 110 cm. 
  • Terveysturvallisuus: desinfioimme autoja ja tilojamme säännöllisesti. Ethän tule sairaana asiakkaaksi!
  • Kypärä on pakollinen ajaessa. Kypärän vuokra sisältyy ajon hintaan.
  • Pitkät hiukset on pidettävä ajaessa kiinni. 
  • Sandaaleilla ja korkokengillä ajaminen ei ole sallittua sillä ne voivat haitata jarru- ja kaasupolkimien käyttöä ja siten aiheuttaa vaaratilanteita. Voit kysyä sopivia ajokenkiä meiltä lainaksi.
  • Kuljettajat perehdytetään auton toimintoihin ja turvallisuusmääräyksiin.
  • Kuljettajat sitoutuvat noudattamaan turvallisuusohjeita.
  • Turvallisuus on yhteinen ja tärkein tavoitteemme! Päihtyneenä ajaminen on ehdottomasti kielletty.