RYHMILLE

Saunaillat

Upeat saunatilamme käsittävät ison saunan, kaksi poreammetta, tilavat puku- ja suihkutilat sekä vilvoitteluterassin. Saunan yhteydessä on sijaitseva tilava ja viihtyisä kokous- ja juhlatila josta löytyy tv, juomakaapit keittiö ja muut mukavuudet. Voitte tilata myös ruoat ja juomat kokoustilaan. Omien alkoholijuomien nauttiminen tiloissamme ei ole sallittua.

Polttarit

Vauhdikkaat polttarit

Viihdekeskus on loistava paikka ikimuistoisten polttareiden järjestämiseen. Karting, keilaus, minigolf ja muut pelit takaavat vauhdikkaan illan, joka huipentuu juhla- ja saunatiloihin. Yhteydet pelaavat niin Tampereen kuin Helsinginkin suuntaan, joten paikalle on helppo tulla ja lähteä. Polttareiden ruoka- ja juomatarjoilut toteutamme toivomustenne mukaisesti.

Synttärit

Meillä järjestät vauhdikkaat syntymäpäivät niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Perheen pienimmät viihtyvät Skidiparkin laitteissa, vanhemmat juhlijat kartingin, keilauksen, minigolfin ja pelien parissa. Juhlat voi päättää illanviettoon juhla- ja saunatiloissamme. Saat meiltä synttäreille vaikkapa karkki- ja limsatarjoilun tai ruoka- ja juomapaketin.

Tiedustele tai pyydä tarjous

 Kysy lisää: info@viihdekeskusideapark.fi