UKK

Usein kysytyt kysymykset

UKK

Mitä löydän viihdekeskuksesta?

Meiltä löytyy aktiviteettipuisto SkidiPark, jota suosittelemme 1-18 vuotiaille, kaksi arcadepeli-aluetta kaiken ikäisille ja kartingrata, jota suosittelemme kaikille yli 14 vuotiaille.

Miten varaan ajan yksittäisajoon?

Yksittäisajoja ei voi varata. Voit ostaa yksittäisajot paikanpäältä jonotusperiaatteella. Jos olet tulossa kauempaa kannattaa meille soittaa ja varmistaa päivän varaustilanne.

Miten varaan ryhmäajon?

Varaus onnistuu helposti meidän varausjärjestelmämme kautta: https://secure.meriq.com/viihdekeskusideapark/

Kauanko yksi ajokerta kestää?

1 ajokerta kestää 8 minuuttia.

Pääseekö kuka vain ajamaan?

Pituusraja on meillä 145 cm. Suositusikä on 14 vuotta. Alle 18-vuotiaat ajavat aina poikkeuksetta hitaimmilla tehoilla. Jos ajo sujuu hyvin ja turvallisesti, on alaikäisen mahdollista päästä ajamaan täysillä tehoilla. Päätöksen tekee aina ratamestari tilannekohtaisesti. Ajaminen ja varsinkin ratin kääntäminen vaatii jonkin verran voimaa, joten perheen pienimmille suosittelemme tandemautoa aikuisen seurassa. Alle 18-vuotias henkilö ei pääse ajamaan ilman huoltajan suostumusta. Suostumus on annettava paikan päällä.

Mitä tarvitsen ajoon?

Kaiken tarvittavan eli kypärän ja kypärämyssyn saat meiltä ja ne sisältyvät hintaan. Omat vaatteet soveltuvat ajamiseen. Liehuvat vaatteet esim. mekot ja hameet, huivit yms. on hyvä vaihtaa tyköistuviin vaatteisiin jo kotona. Sandaaleilla tai korkokengillä ei voi ajaa.

Mikä on tandemauto?

Tandem on kahden istuttava auto. Kuskin on oltava täysi-ikäinen ja kuskattava on oltava pituudeltaan minimissään 110 cm. Autoa ei voi varata etukäteen, vaan saatavuus määräytyy aina varaustilanteen mukaan, jonotusperiaatteella.

Meitä olisi tulossa vain 6 henkilöä mutta haluamme varata ryhmäajon, onnistuuko tämä?

Kyllä onnistuu! Henkilömäärä voi olla pienempikin, tällöin tulee yksittäiselle henkilölle vain enemmän maksettavaa. Ryhmäajon hinta perustuu siihen, että rata on varauksen ajan vain teidän käytössä.

En ole koskaan ajanut, mutta voinko tulla kokeilemaan?

Kyllä vain ehdottomasti! Opastamme aina jokaista kuskia ja autamme tarvittaessa. Uusille kuskeille suosittelemme arkipäivien ajoja, jolloin ei ole niin ruuhkaista ja pääsee rauhallisesti omaan tahtiin ajamaan. Kerrothan myös rohkeasti ratamestarille, että olet ajamassa ensimmäistä kertaa niin osaamme auttaa paremmin.

Millä voin maksaa?

Meillä käy käteinen, yleisimmät luotto- ja pankkikortit, ePassi, Smartum, Edenred ja Eazybreak. Tarjoamme laskutusta vain yrityksille, jotka ovat tehneet laskutussopimuksen.

Onko jotain muuta mitä on hyvä tietää?

Kartingissa on nollatoleranssi päihdyttävien aineiden suhteen. Mikäli Viihdekeskuksen henkilökunnalla on syytä epäillä ajokuntoa, on henkilökunnalla oikeus evätä kuljettajan ajoon pääsy.

Radalla saattaa olla samanaikaisesti jopa 10 kuljettajaa. Kuljettajia on eritasoisia, joten huomiothan muut ja ajat sääntöjen puitteissa. Henkilökunnalla on oikeus keskeyttää vaarallinen ajo ja poistaa kuljettaja radalta, mikäli radalla ajetaan sääntöjen vastaisesti.

Ajaminen tapahtuu aina omalla vastuulla ja alaikäisten ajo on aina vanhempien vastuulla. Viihdekeskus Ideapark ei vastaa henkilö- tai omaisuusvahingoista.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.