UKK

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mitä viihdekeskuksesta löytyy?

Viihdekeskuskus on kaiken ikäisille tarkoitettu aktiviteettipuisto jossa viihtyä
Meiltä löytyy lasten aktiviteettipuisto SkidiPark.
Arcade- ja retropelialue, sopii kaiken ikäisille.
Kartingrata, jota suosittelemme kaikille yli 14 vuotiaille.
Keilaus, joka sopii koko perheelle.
Biljardia ja pöytäcurlingia

Karting

Pääseekö kuka vain ajamaan?

Pituusraja on 145 cm. Suositusikä on + 14 vuotta. Alle 18-vuotiaat ajavat aina poikkeuksetta hitaimmilla tehoilla. Jos ajo sujuu hyvin ja turvallisesti, on alaikäisen mahdollista päästä ajamaan täysillä tehoilla. Päätöksen tekee aina ratamestari tilannekohtaisesti. Ajaminen ja varsinkin ratin kääntäminen vaatii jonkin verran voimaa, joten perheen pienimmille suosittelemme tandemautoa
aikuisen seurassa. Alle 18-vuotias henkilö ei pääse ajamaan ilman huoltajan suostumusta. Suostumus on annettava paikan päällä.

Mikä on tandemauto?

Tandem on kahden istuttava auto. Kuskin on oltava täysi-ikäinen ja kuskattava on oltava pituudeltaan minimissään 110 cm. Autoa ei voi varata etukäteen, vaan saatavuus määräytyy aina varaustilanteen mukaan, jonotusperiaatteella.

Miten varaan ajan yksittäisajoon?

Yksittäisajoja ei voi varata. Voit ostaa yksittäisajot paikanpäältä jonotusperiaatteella. Jos olet tulossa kauempaa kannattaa meille soittaa ja varmistaa päivän varaustilanne.

En ole koskaan ajanut, mutta voinko tulla kokeilemaan?

Kyllä vain ehdottomasti! Opastamme aina jokaista kuskia ja autamme tarvittaessa. Uusille kuskeille suosittelemme arkipäivien ajoja, jolloin ei ole niin ruuhkaista ja pääsee rauhallisesti omaan tahtiin ajamaan. Kerrothan myös rohkeasti ratamestarille, että olet ajamassa ensimmäistä kertaa niin osaamme auttaa paremmin.

Mitä tarvitsen ajoon?

Kaiken tarvittavan eli kypärän ja kypärämyssyn saat meiltä ja ne sisältyvät hintaan. Omat vaatteet soveltuvat ajamiseen. Liehuvat vaatteet esim. mekot ja hameet, huivit yms. on hyvä vaihtaa
tyköistuviin vaatteisiin jo kotona. Sandaaleilla tai korkokengillä ei voi ajaa.

Onko jotain muuta mitä on hyvä tietää?

Kartingissa on nollatoleranssi päihdyttävien aineiden suhteen. Mikäli Viihdekeskuksen henkilökunnalla on syytä epäillä ajokuntoa, on henkilökunnalla oikeus evätä kuljettajan ajoon pääsy.
Radalla saattaa olla samanaikaisesti jopa 10 kuljettajaa. Kuljettajia on eritasoisia, joten huomiothan muut ja ajat sääntöjen puitteissa. Henkilökunnalla on oikeus keskeyttää vaarallinen ajo ja poistaa
kuljettaja radalta, mikäli radalla ajetaan sääntöjen vastaisesti. Ajaminen tapahtuu aina omalla vastuulla ja alaikäisten ajo on aina vanhempien vastuulla. Viihdekeskus Ideapark ei vastaa henkilö-
tai omaisuusvahingoista.

Miten varaan ryhmäajon?

Varaus onnistuu helposti meidän varausjärjestelmämme kautta:
https://secure.meriq.com/viihdekeskusideapark/

Meitä olisi tulossa vain 6 henkilöä mutta haluamme varata ryhmäajon, onnistuuko tämä?
Kyllä onnistuu! Henkilömäärä voi olla pienempikin, tällöin tulee yksittäiselle henkilölle vain enemmän maksettavaa. Ryhmäajon hinta perustuu siihen, että rata on varauksen ajan vain teidän
käytössä.

Millä voin maksaa?

Katingin voi maksaa käteisellä, yleisimmät luotto- ja pankkikortilla, ePassi, Smartum, Edenred ja Eazybreakillä. Tarjoamme laskutusta vain yrityksille, jotka ovat tehneet laskutussopimuksen.

Skidipark

Miten skidipark toimii?

Skidipark toimii rannekkeella jonka saat ostettu viihdekeskuksen kassalta, jokaisella lapsella pitää olla ranneke, teemme satunnaisia tarkastuksia puistossa. Skidiparkista löytyy rajattu määrä lukollisia
kaappeja jotka toimivat numerokoodilla ja on vapaasti käytettävissä, naulakoita saa vapaasti käyttää, mutta tavaroiden säilytys on aina omalla vastuulla. Skidiparkin puolelta löytyy leluautomaatteja jotka
toimivat 2€ kolikolla. Kaikki aktiviteetit kuuluvat rannekkeeseen.

Mikä on skidipark?

Skidiparkista löytyy erilaisia tarmpoliineja, poppulinnoja, seikkailuratoja, minigolfia, sählyalue, karuselli, autorata josta löytyy erilaisia polku/potku autoja.

Mitä ottaa skidiparkkiin mukaan?

Skidiparkissa leikitään aina ilman kenkiä,suositeltavaa olisi käyttää sukkia.

Joutuuko aikuinen ostamaan rannekkeen?

Valvovan aikuisen ei tarvitse maksaa sisäänpääsymaksua ja hän saa käyttää puistossa olevia aktiviteettejä lapsien kanssa.

Miten on otettu huomioon perheen pienimmät?

Skidiparkin puoleisissa vessoissa on lastenhoitopöydät. Taukohuoneesta löytyy mikro joka on vapaasti käytettävissä skidiparkin asiakkaille.

Saako lapset jättää leikkimään ilman vanhempia?

Lapset leikkivät aina puistossa aina vanhempien vastuulla.

Onko puistossa aikarajaa?

Kyllä puistossa on leikkiaika 2 tuntia.

Millä voin maksaa?

Skidiparkin voi maksaa käteisellä, yleisimmillä luotto- ja pankkikortilla.

Keilaus

Kenelle keilaus on suunnattu?

Keilaradat ovat suunnattu kaikenikäisille. Radalta löytyy pallonheitto-apuväline ja radoille saa laidat jos on tarvetta. Pelivalikosta löytyy erilaisia pelimuotoja, lapsille/perheille suunnattuja, viihdepelaajille ja ammattikeilaajille jotka saatte itse vaihdettua tabletista keilauksen aikana.

Voiko keilauksen varata etukäteen?

Kyllä keilaradan voi varata etukäteen pystyt tekemään varauksen helposti meidän nettisivuilta.
Keilaamaan pääsee myös ilman ajanvarausta jos radoilla on tilaa. Radan varaamalla pääsee varmasti keilaamaan.

Kuinka monta rataa varata?

Yksi rata on max 6 henkilölle.

Millä voin maksaa?

Keilauksen voi maksaa käteisellä, yleisimmät luotto- ja pankkikortilla, ePassi, Smartum, Edenred ja Eazybreakillä. Tarjoamme laskutusta vain yrityksille, jotka ovat tehneet laskutussopimuksen.

Tietosuojaseloste

Tutustu tietosuojaselosteeseemme.